A winning combination?

Late night programming, beer and coffee. A winning combination? I believe so. I have earlier mentioned the wonders of midnight programming. Now, another quarter draws to an end and once more, I delve into the darkness of the night with my computer as my companion… The only problem with this right now is, that I somehow choose to ignore the fact that it is Thursday and I have to get up early tomorrow. Oh well.

I also feel that this post should show some pictures of my new car. Her name is Marcilia. See below, yipee!

3 comments to A winning combination?

 • johannes lebech

  Jamen det er en flot bil – hende Marcilia. Det må være dejligt at flyde afsted i den med cruise control slået til på vej ud mod amerikanske eventyr-kør nu forsigtigt.
  Det er en flot begyndelse på vejen til Ferrari. Her i Europa tænke vi også lidt på resurser, miljø og klimaproblemer, men de overvejelser er ikke så fremtrædende i USA?
  kh Johannes

 • Hmm, det er sjovt, at I tror, at det er sådan en stor bil (Sofie troede også, den var stor). Den er faktisk mindre end mors Peugeot, og den har fin benzinøkonomi for en amerikansk bil. Jeg kan jo spørge dig, om du selv tænker på miljø, når du flyver frem og tilbage til Bruxelles/Japan/USA/whatever hver weekend? ;-)

 • johannes lebech

  I sidste uge fløj jeg mere end 10000 km rundt i Europa-så jeg harr brugt ret så meget mere CO2 end du og Marcilla har